Part 7

Gepubliceerd op 9 januari 2024 om 10:00

Vandaag wil ik wat meer inzoomen op Guus haar achterhand.

Filmpje: https://www.facebook.com/reel/897778748565665

We hadden al het een en ander geconstateerd toen ik de lijnen had gemarkeerd in part 5. In part 6 concludeerde we dat de achterhand niet samenwerkt met haar voorhand en ook in 1 van mijn Posts had ik een opsomming gemaakt van diverse vragen die ik mezelf stelde wanneer ze in hun eigen huisvesting staan. 1 van die vragen was: hoe plassen ze? Dit is ook iets opmerkelijks bij Guusje, want als je kijkt naar de foto waarop zij plast zie je dat zij haar bekken vrijwel niet kantelt en dit hoort ze wel te doen. Als we dan het filmpje gaan bekijken zie je haar achteruitlopen.
Mijn vraag bij dit filmpje is: Loopt ze achteruit omdat ze dit echt echt kan of loopt ze achteruit omdat ik het vraag en haar dit heb aangeleerd?
Want wanneer ik naar dit filmpje kijk zie ik:
- Dat zij haar hoofd en hals hoog houd
- Ze loopt niet in een rechte lijn naar achter
- De passen naar achter zijn onregelmatig: lang, kort, naar buiten etc.
- En ook hier kantelt zij haar bekken niet.
- Je ziet haar bekken ook amper bewegen met het achteruit lopen.
 
Ik hoor ook graag jullie bevindingen.
 
En op de foto is ze inderdaad net één hoefschoen verloren :) 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.