Part 1

Gepubliceerd op 28 november 2023 om 06:00

Ik was VERLIEFD, keek door een mooie roze bril. Ja zij hoorde bij mij!Haar naam? Lady Gaga... Nou die hebben we maar snel verandert in Guusje haha.

Toen ik voor het eerst bij haar kwam kijken stond zij alleen op een weiland. Vlakbij stond wel een hengst, verder was zij helemaal alleen en dat op die jonge leeftijd. In het weiland stond wel gras, verder hielt het qua diversiteit wel op. 1 ding was duidelijk, aan 5 van de 6 basisbehoeften werd niet voldaan. Geen voedsel zoeken, geen ontplooiing, geen voortplanting, geen veilige omgeving, geen sociale contacten. In haar geval: goddank geen voortplanting.Toen die tijd was ik mij hiervan nog allemaal niet bewust en had ik bij lange na niet de kennis die ik nu heb, maar als ik er zo op terug denk... Jeetje wat een stress zou dat gehad moeten hebben voor haar, niet bepaald een eerlijke start.En als ik deze foto's terug kijk zie ik al dat er een behoorlijk zichtbare lijn bij haar buik te zien is. Deze lijn geeft pijn of ongemak in het lichaam aan.Ook op deze foto's zie je al aardig wat spierlijntjes lopen. Soms kan dat door groei komen, wat niet geheel onmogelijk was op deze leeftijd (2 jaar). Liever zie je spierlijntjes gewoon niet.

Maar goed ik was verliefd, had geen verstand van het paardenlichaam en in mijn ogen liep ze mooi. Lady G... uhhh Guus ging mee naar huis! Ik was dol enthousiast. Onze reis was begonnen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.