Wat is mijn doel?

Gepubliceerd op 7 april 2023 om 18:17

Dag 5/7 Wat is mijn doel?

Mijn doel; de mens bewust maken dat het zo niet langer gaat. Het paard van nu is kapot. Dan kunnen we hoog of laag springen en er alles aan willen doen om ze te genezen. Dit bestaat in mijn visie niet, wel kunnen we het wat aangenamer en comfortabeler maken voor het paard.

Sinds de opleiding bij Equinestudies kijk ik niet meer hetzelfde naar een paard dan dat ik voorheen deed. Het continue zien van mankementen en ongezonde paarden is zeer confronterend en het maakt me ook behoorlijk verdrietig. De kennis over de biomechanica en anatomie van het paard is minimaal bij de mensen waardoor er veel issues over het hoofd worden gezien en het paard maar gevraagd word om door te lopen.

Ik hoop zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken om zo zoveel mogelijk paarden als individu te kunnen helpen en hopelijk over een tijdje het op grotere schaal te kunnen aanpakken, want eerlijk… We willen toch allemaal het beste voor ons paard๐Ÿ’š๐Ÿ™๐Ÿผ

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.