Wat ben ik?

Gepubliceerd op 5 april 2023 om 19:42

Dag 3/7 Wat ben ik?
Holistisch adviseur en bodyworker

Eerder deze week gaf ik al aan dat de richting is bepaald. Ik zal gaan adviseren in een juiste management en huisvesting met daarin meerdere aspecten meegenomen. Holistisch adviseur vind ik daarvoor een perfecte omschrijving, ik kijk naar de groep in zijn geheel en naar de paarden als individu.

Ongeveer 10 jaar geleden heb ik mijn schoonheidsspecialiste opleiding afgerond. Hier kreeg ik ook les in lichaamsmassage en de interesse hierin is eigenlijk altijd wel blijven hangen. Na mijn opleiding heb ik diverse cursussen in massage gevolgd en ben ik nog steeds actief als humaan masseur. Anderhalf jaar geleden ben ik gestart met de opleiding The Mastery Horse Gait Analysis bij Equinestudies van Zefanja Vermeulen en heb ik veel geleerd over de anatomie en biomechanica van het paard. Hierdoor heb ik de massagetechnieken om kunnen zetten naar het paard. Naast mijn eigen kennis heb ik ook lessen gehad in massage specifiek voor paarden.

Het doel van een bodyworker is om de relatie tussen geest en lichaam weer in balans te brengen. Dit vind ik een mooie aanvulling naast een juiste basis.
Wat bied ik aan ter ondersteuning:
šŸŒ»Masseur
šŸŒ»TT Touch bodywraps basis
šŸŒ»Stretchtechnieken
šŸŒ»Passive Fysio
šŸŒ»Hersenwerk
Wat komt hier dit jaar nog bij?
šŸŒ»Fascia release
šŸŒ»Medical taping

Zeg eerlijk, dit is toch een fantastisch ondersteunend pakket šŸ¤©šŸ™ŒšŸ¼

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.