Wie ben ik

Gepubliceerd op 5 april 2023 om 11:14

Wie ben ik?
Ja die vraag stelde ik mijzelf voor de vakantie ook. De aankomende 7 dagen zal ik elke dag een stukje over mijzelf/Kuda Kita posten.

Nou daar komtie, dag 1/7😉

Ik ben Denice, 31 jaar jong en woonachtig in een boerendorpje genaamd Ingen.
Mijn 2 knappe paarden staan iets verderop op een paddock paradise die ik samen met BySas Pmu deel.
Hiervoor heb ik een aantal jaren een eigen pensionstal gehad. Toen ik de pensionstal over nam was dit nog een echte traditionele stal. De grote uitdaging was om zowel paarden als eigenaren mee te krijgen naar het paddock paradise systeem. Al zat de uitdaging vooral in het overtuigen van de eigenaren 😉
In deze jaren heb ik gigantisch veel ervaring opgedaan in huisvesting en management van de paarden. Mega veel kunnen observeren, hoe reageren onze gedomesticeerde paarden nou eigenlijk op elkaar? Ergens zit hier behoorlijk verstoord gedrag in. Ook de groepssamenstelling, wanneer laat je een nieuw paard bij de groep en hoe verloopt zo’n proces. Wat kan je doen aan speciale behoeften van een paard en hoe ga je daarmee om. Hoe ga je met onbalans in een groep om, wat kan je doen om deze te herstellen.
En weetje… Dit is echt mijn expertise!!💚
Yess… de richting is bepaald 🙌🏼

Ik heb geleerd door te observeren naar de groepssamenstellingen, door te kijken nahet paard als individu en zeker ook door fouten te hebben gemaakt.
1 ding is zeker: er bestaat geen juist stappenplan voor alle paarden. Elk paard is anders en reageert anders. Geduld, tijd en je plan blijven aanpassen naar het paard als individu is het enigste wat geldt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.