Blogs

Guusje's Story

Wat was je toch sterk

Een week geleden was de laatste dissectiedag en jeetje die sloten we wel af met een knaller (eigenlijk knallers) hoor… Guusje had echt flinke afwijkingen en eindelijk was me vraag beantwoord of zij ECVM had: JA, overduidelijk en eentje die ze nog niet hadden gezien, echt een flinke misvorming. En er was zoveel meer dat ik dat echt allemaal niet in één post kwijt kan. Het aller ergste vind ik dat Guusje eigenlijk al vanaf haar geboorte 10-0 achterstond, want de afwijkingen zijn o.a. genetisch bepaald en als dat niet zo was vanaf haar geboorte aanwezig. Doordat ze al vanaf haar geboorte aanwezig waren heeft haar lichaam zich zelf nooit kunnen redden en eigenlijk is er dus heel veel schade door haar eigen lichaam gekomen zonder dat ze daar wat aan kon doen of ik of wie dan ook.

Lees meer »

Part 1

Ik was VERLIEFD, keek door een mooie roze bril. Ja zij hoorde bij mij!Haar naam? Lady Gaga... Nou die hebben we maar snel verandert in Guusje haha.

Lees meer »

Informatief

Over mij

Waarom doe ik wat ik doe?

Dag 6/7 Waarom doe ik wat ik nu doe?Omdat ik vind dat elk paard als individu recht heeft op een eerlijke kans op een goed bestaan. En onder een goed bestaan valt bij mij:🌻 Leven naar de basisbehoeften🌻 Aandacht voor speciale behoeften (ziekten bv) en hier zo goed mogelijk op in spelen🌻 Kijkend naar mentaal en fysiek🌻 Juiste voeding🌻 Functionerende hoeven🌻 Stress minimaliseren 🌻 Keuzemogelijkheden

Lees meer »

Wie ben ik

Wie ben ik?Ja die vraag stelde ik mijzelf voor de vakantie ook. De aankomende 7 dagen zal ik elke dag een stukje over mijzelf/Kuda Kita posten.

Lees meer »